208

CONFORT

Cu o veche tradiţie în producţia de autovehicule, Peugeot a optimizat confortul modelului 208. De îndată ce aţi urcat în maşină veţi fi copleşiţi de o senzaţie instantanee de bunăstare, graţie scaunelor sport, luminii de ambianţă plăcută şi sistemului de climatizare care reglează temperatura din habitaclu fără să vă daţi seama.

Fluiditatea liniilor

Design-ul tabloului de bord integrează linii diafane dar şi grafice. Calitatea minuţioasă este omniprezentă, atenţia obsesivă acordată detaliilor, aşa cum se poate observa la intrările de aer concepute cu aspect de tip "ochi de felină", numeroase elemente stilizate ce amintesc de părţile exterioare (grilă, capotă, uşă portbagaj), totul a fost reanalizat , începând cu forma panourilor portierelor şi terminând cu maneta schimbătorului de viteze.

Habitaclu pasageri

Aripile faţă şi spate redimensionate oferă proporţii stilistice mai bune, agilitate şi aspecte practice zi de zi (manevre de parcare, etc...) precum şi o greutate optimizată a autovehiculului. Dimensiunile compacte şi luminozitatea nu împiedică Peugeot-ul 208 să ofere un interior spaţios. Un ampatament lung, alegerea unor spătare mai compacte pentru scaunele din faţă şi o optimizare generală în materie de design oferă un spaţiu generos ocupanţilor din spate, precum şi un volum al portbagajului mărit. În plus, scaunele spate pot fi rabatate cu uşurinţă printr-o mişcare facilă.

Acustică

Atmosfera din 208 a fost special dezvoltată pentru a oferi un confort acustic deosebit şi vibraţii reduse. La fel ca şi în cazul modelului 508, prin captarea sunetului de la sursă, nivelul de sunet din interiorul vehiculului a fost îmbunătăţit comparativ cu modelul 207.